Registreeru
Sequence ID: 6
unustasid parooli?
 
 
 

uudised

    SC - Visi pranešimai spaudai

    2024 Rgs 18

    „Nordspace“ atrado sėkmės formulę ir švenčia jau 8 projekto atidarymą

    2024 Rgs 13 14:06 |Category:  SC - Visi pranešimai spaudai

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    „Nordspace“ atrado sėkmės formulę ir švenčia jau 8 projekto atidarymą

    Rugsėjo 12 d. užtikrintai vartus pakėlė „Nordspace“ verslo boksai Klaipėdoje. Vėjo gatvėje naujai įsikūręs verslo parkas nuo šiol kviečia Vakarų Lietuvos verslininkus prisijungti prie „Nordspace“ verslo bendruomenės. Atidarymo metu 52 verslo boksų projekto korpusams buvo suteikti išskirtiniai vėjų pavadinimai.

    „Nordspace“ atrado sėkmės formulę ir dabar švenčia jau 8 projekto atidarymą. Iš Skandinavijos kilusi verslo boksų koncepcija stipriu žingsniu plečiasi ir Lietuvoje. Verslo boksai - tai nedidelės 40-90 kv.m. verslo patalpos, patogios savo paskirties universalumu iryra orientuotos į įvairaus pobūdžio smulkias verslo įmones. Jose galima vykdyti tiek gamybinę veiklą, sandėliuoti ir turėti biuro erdvę čia pat – antresolėje, bei patalpas valdyti nuotoliu pasitelkiant išmaniąją programėlę.

    Tokio tipo verslo parkai sėkmingai įsitvirtino Vilniuje ir Kaune. Plėtra į Klaipėdos miestą įvyko neatsitiktinai, kadangi uosto infrastruktūra ir unikali logistinė pozicija išsiskiria iš kitų lokacijų ir teikia galimybes išskirtinai tik šiai vietovei būdingoms veikloms. Ketvirtadienio, rugsėjo 12-osios, vakarą „Nordspace“ projekte Klaipėdoje visi norintieji galėjo ne tik dalyvauti atidarymo šventėje, tačiau ir apžiūrėti verslo boksus iš arti.

    „Džiaugiamės galėdami „Nordspace“ žemėlapyje pažymėti žaliai ir mūsų uostamiestį – šiuo metu jau beveik pusė verslo boksų yra užimti ir išnuomoti. Laukiame naujo starto, įkvepiančių partnerysčių ir besikuriančios perspektyvios verslininkų bendruomenės, kuri, tikime, padės augti ne tik mums, bet ir Klaipėdai“, – mintimis apie įmonės plėtrą dalinasi Mindaugas Butnorius, „NordSpace“ vadovas.

    Tai ne tik pasiekimas besiplečiančiai įmonei, bet ir naujos galimybės verslininkams. Verlo valdymo procesai taps dar patogesni, o universalios patalpos leis sutaupyti tiek nuomos, tiek ir logistikos sąskaita. . Viena erdvė gali pasiūlyti tiek sandėliavimo ar nedidelės gamybos procesų galimybes, tiek darbo su kompiuteriu erdvę, kurią drąsiai galima vadinti biuru. „Nordspace“ džiaugiasi ir partneriais, kurie auga kartu su verslo boksus vystančia įmone. 

    „Nordspace“ vystomo projekto atidarymo simboliu tapo „Palankaus vėjo malūnėliai“ – jie buvo įsigyti iš paramos ir labdaros fondo „Rugutė“,  taip prisidedant prie fondo įgyvendinamų kilnių tikslų ir linkint palankaus vėjo naujam verslo parkui ir jo nuomininkams.

    „Nordspace“ projekto vystytojai bei partneriai gyvena tolimesnės plėtros mintimis. Lietuviško kapitalo įmone, statančia verslo boksų parką Lenkijos sostinėje, susidomėjo ir didžiausi Varšuvos verslo žinių portalai, o netikėtas nuomininkų spektras kaimyninėje šalyje iškėlė naujų idėjų, kadangi verslų, kuriems reikalingos universalios erdvės, diapazonas išskirtinai platus. Prie tradicinių autoindustrijos, e-parduotuvių ir ekspozicinių sandėlių nuomininkų prisidėjo alpinizmo ir parašiutizmo mokyklos, nedidelių jachtų remonto dirbtuvės ir net „kit-car“ automobilių gamybos cechas.

    Šiuo metu „NordSpace“ valdo 8 verslo parkus didžiuosiuose Lietuvos miestuose, plėtoja du naujus verslo parkus Latvijoje ir vieną Lenkijos sostinėje Varšuvoje.

    Kontaktinis asmuo
    Gabrielė Stankevičiūtė
    Fcomm, UAB
    063622181
    [email protected]

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    salvesta:  Send to the Editor