Registreeru
Sequence ID: 10
unustasid parooli?
 
 
 

uudised

    SC - Visi pranešimai spaudai

    2024 Rgs 18

    Paskutiniąją rugsėjo savaitę Panevėžyje – ATVIROS PRAMONĖS SAVAITGALIS

    2024 Rgs 13 14:26 |Category:  SC - Visi pranešimai spaudai

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    Paskutiniąją rugsėjo savaitę Panevėžyje – ATVIROS PRAMONĖS SAVAITGALIS

    Panevėžio plėtros agentūra „Panevėžys NOW“ antrus metus iš eilės organizuoja išskirtinį renginį – ATVIROS PRAMONĖS SAVAITGALĮ, kurio metu savo gamybos užkulisius atskleis šiuolaikinės miesto pramonės įmonės. Rugsėjo 27–29 dienomis panevėžiečiai ir miesto svečiai kviečiami dalyvauti nemokamose ekskursijose, kuriose Lietuvoje ir pasaulyje pripažintos įmonės papasakos savo istoriją, pristatys kuriamus produktus ir jiems reikalingus pažangius sprendimus.

    Unikaliam renginiui – ypatingas dėmesys

    Praeitais metais pirmą sykį organizuotas ATVIROS PRAMONĖS SAVAITGALIS – Lietuvoje atitikmenų neturintis renginys. Jo metu net 11 skirtingas pramonės sritis – nuo gėrimų gamybos iki metalo apdirbimo – atstovaujančių įmonių vienu metu atsivėrė lankytojams.

    Per dvi dienas įmonėse apsilankė daugiau nei 1200 svečių iš visos Lietuvos, įvyko per 60 ekskursijų, į kurias vietos ištirpo vos per kelias valandas. Savaitgalį užbaigė pramonės ir meno sintezė Aukštaitijos siaurojo geležinkelio depe – menininko Pauliaus Šaparnio, Panevėžio muzikinio teatro styginių kvarteto, elektroninės muzikos atstovų Manto Varno ir Justo Rutkausko, žanrų ribų nepaisančios grupės DLL PLK muzikinė ir šviesų instaliacijų programa.

    Naujos įmonės ir dvigubai daugiau ekskursijų

    Šiemet ATVIROS PRAMONĖS SAVAITGALIS – dar ambicingesnis. Prie pernykščių renginio dalyvių prisijungs naujos įmonės, o visuomenei atviros ekskursijos bus organizuojamos nuo penktadienio iki sekmadienio.

    Iš viso planuojama surengti daugiau nei 100 nemokamų ekskursijų gėrimų ir maisto produktų, elektronikos prietaisų ir komponentų, pakuočių gamybos, metalo apdirbimo, biotechnologijų ir kitų sričių įmonėse.

    Apsilankymus įmonėse tradiciškai papildys ir kultūrinė programa, padėsianti renginio dalyviams pažinti Panevėžio kaip pramonės miesto istoriją, pamatyti ir išgirsti, kaip pramonės temą interpretuoja skirtingų sričių menininkai, taip pat – patirti netikėtų gastronominių įspūdžių. Dalyvių lauks interaktyvios erdvės ir šeimoms su vaikais magiškus įspūdžius sukursiančios pramogos.

    Registracija į ATVIROS PRAMONĖS SAVAITGALIO renginius – jau netrukus. Naujienas sekite renginio interneto svetainėje www.atvirapramone.lt arba Panevėžio plėtros agentūros „Panevėžys NOW“ socialinių tinklų paskyroje .

    Renginį iš dalies finansuoja Panevėžio miesto savivaldybė. Pagrindinis renginio partneris – šildymo įrangos gamintoja UAB „Adax“.

    Informacija: Panevėžio plėtros agentūra „Panevėžys NOW“

    Kontaktinis asmuo
    Indrė Markevičiūtė
    Rinkodaros ir komunikacijos specialistė
    VšĮ Panevėžio plėtros agentūra
    +37063519204
    [email protected]

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    salvesta:  Send to the Editor