Registreeru
Sequence ID: 2
unustasid parooli?
 
 
 

uudised

    SC - Visi pranešimai spaudai

    2024 Rgs 19

    Sostinės Pilaitės „Maxima“ atsinaujino: pokyčiai nustebins kiekvieną pirkėją

    2024 Rgs 18 15:29 |Category:  SC - Visi pranešimai spaudai

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    Sostinės Pilaitės „Maxima“ atsinaujino: pokyčiai nustebins kiekvieną pirkėją

    Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ sostinėje, adresu Pilaitės pr. 31, trečiadienį atvėrė atnaujintos, modernios dviejų X parduotuvės duris. Pakeitusi rūbą parduotuvė nuo šiol erdvesnė, šviesesnė, todėl tikimasi, kad apsipirkimas pamėgtoje „Maximoje“ pirkėjams bus dar patogesnis.

    Iš esmės rūbą pakeitusi Pilaitės „Maxima“

    Ši vilniečių pamėgta parduotuvė pirkėjus pasitiko su gausa pokyčių – Pilaitės mikrorajone esančioje „Maximoje“ atšviežinimo metu buvo sumontuota nauja šaldymo ir kt. įranga, įrengtos naujos šviežio maisto vitrinos, perdažytos sienos bei pakeistas LED apšvietimas“, – dalinasi Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė.  

    Nuo šiol šioje „Maximoje“ taip pat veiks naujos kartos savitarnos kasos – čia pirkėjai galės lengviau atsiskaityti 14 savitarnos ir 5 įprastose kasose. „Po atnaujinimo darbų už prekes pirkėjai galės atsiskaityti greičiau bei paprasčiau daug erdvesnėse naujos kartos savitarnos kasose“, – tikina I. Trakimaitė-Šeškuvienė ir priduria, kad ši parduotuvė išties erdvi – iš 4168 kv. m. bendro ploto prekybai skiriamas plotas yra 2690 kv. m.

    Šviežio ir kokybiško asortimento gausa

    Vilniečių pamėgta dviejų X „Maxima“ duris trečiadienį pirkėjams atvėrė taip pat pasitikdama gardžiais šviežių kepinių kvapais, kokybiškų vaisių ir daržovių gausa. Kulinarijos gaminius atnaujintoje „Maximoje“ pirkėjai galės rinktis supakuotus iš anksto, arba paprašyti, kad juos supakuotų darbuotojai, čia pat vietoje bus galima įsigyti ir parduotuvėje rūkytos žuvies.

    „Atsinaujinusioje parduotuvėje pirkėjus šviežio maisto kelionė lydės viso apsipirkimo metu. Be ką tik iškeptų šviežių bandelių ir daržo gėrybių gausos parduotuvėje pirkėjų laukia platus kulinarijos pasirinkimas, šviežio ir šaldyto maisto įvairovė. Bent trumpam nusikelti ir savo virtuvėje pajusti egzotiškas šalis, tokias kaip Meksika, Indija ar kur tik siekia fantazija, padės „Pasaulio skonių“ linija – tai įvairūs padažai, prieskoniai, makaronai ar kiti etninių virtuvių produktai. Pirkėjai parduotuvės asortimente galės rasti ir sveikesnių alternatyvų, pavyzdžiui, gaminių be cukraus ar gliuteno ir augalinių produktų“, – dalinasi I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

    Parduotuvės darbo laikas

    Anot „Maximos“ atstovės, pirmuosius atvykusius pirkėjus pasitiko ir jų poreikius puikiai pažįstantys darbuotojai. „Pilaitėje esančioje „Maxima“ parduotuvėje jų dirba vien 70. Šiame gausiame kolektyve net 10 darbuotojų įmonėje dirba ilgiau nei 10 metų, o net 7 jų – ilgiau nei 15 metų“, – pasakoja I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

    Kiekvieną dieną parduotuvė ir jos darbuotojai pirkėjų lauks nuo 8 iki 22 valandos.

    Specialūs kainų pasiūlymai pirkėjams

    Be to, atnaujintų parduotuvių pirkėjai jų atidarymo proga įvairias prekes galės įsigyti net iki 50 proc. pigiau. Visa informacija ir pasiūlymai skelbiami specialiame atidarymui skirtame leidinyje, kurį galima rasti parduotuvėje bei internete: https://www.maxima.lt/leidiniai/atidarymas-x787.

    Taip pat, iki rugsėjo 23 d. apsipirkdami bent už 30 eurų, pirkėjai galės įsigyti vieną kvietinių tortilijų „Lietuvos kepėjas“ (6 vnt. x 60 g) pakuotę beveik „už ačiū“ – tik už 1 ct. Perkantys už 60 eurų galės įsigyti dvi pakuotes po 1 centą, o išleidusieji 90 eurų ir daugiau – net 3 kvietinių tortilijų pakuotes po 1 centą.

    Akcija taikoma galutinei pirkinių krepšelio sumai – jau pritaikius visas tuo metu galiojančias nuolaidas ir tik pasinaudojus „Ačiū“ kortele.

     

    Apie prekybos tinklą „Maxima“

    Tradicinės lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ stiprybės – mažos kainos ir platus pasirinkimas. Tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“ yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų bei didžiausia darbo vietų kūrėja šalyje, kurioje dirba apie 11 tūkst. darbuotojų. Šiuo metu Lietuvoje veikia arti pustrečio šimto „Maximos“ parduotuvių, kuriose kasdien apsilanko daugiau nei 400 tūkst. klientų.

    Daugiau informacijos:

    El. paštas [email protected]

     

     

    Kontaktinis asmuo
    Urtė Paulauskaitė
    Komunikacijos projektų vadovė
    MAXIMA LT, UAB
    865942976
    [email protected]

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    salvesta:  Send to the Editor