Registreeru
Sequence ID: 1
unustasid parooli?
 
 
 

uudised

    SC - Visi pranešimai spaudai

    2024 Rgs 19

    „airBaltic“ pristato specialų interneto puslapį, skirtą centralizuotai informacijai apie potencialų bendrovės IPO

    2024 Rgs 19 13:30 |Category:  SC - Visi pranešimai spaudai

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    „airBaltic“ pristato specialų interneto puslapį, skirtą centralizuotai informacijai apie potencialų bendrovės IPO

    „airBaltic“, pirmaujanti Baltijos šalių oro linijų bendrovė, šiandien atidarė specialų interneto puslapį, kuriame bus pateikiama naujausia informacija apie galimą bendrovės pirminį viešą akcijų siūlymą (IPO). Naujasis puslapis bus skirtas teikti bendrą informaciją apie procesą ir bendrovės plėtrą potencialiems investuotojams Baltijos šalyse.

    Naujojo interneto puslapio adresas:  https://investors.airbaltic.com/lt/ipo

    Šiame puslapyje bus nuolat teikiama ir atnaujinama informacija, įskaitant mokomąją medžiagą, dažniausiai užduodamus klausimus, oficialius dokumentus, finansines ataskaitas ir kitą svarbią bei naudingą informaciją. Visos suinteresuotosios šalys yra kviečiamos naujajame tinklalapyje prenumeruoti naujienas, kad jas nuolat pasiektų naujausia informacija apie galimą IPO procesą.

    „Potencialus „airBaltic“ IPO kelia ryškų susidomėjimą ir mes matome, kad žmonėms itin rūpi mūsų bendrovės kelionė. Dėl to norėjome sukurti vieno langelio principu veikiantį interneto puslapį, kuriame vietinės suinteresuotosios šalys galėtų rasti svarbią informaciją apie IPO procesą ir daugiau sužinoti apie mūsų bendrovę bei jos kuriamą naudą Baltijos šalims. Tikiuosi, kad šis naujas puslapis taps naudingu, faktais paremtu šaltiniu, kuris padės vykstančiai komunikacijai apie tolimesnį „airBaltic“, kaip regiono lyderės, kuri užtikrina susisiekimą Baltijos šalims, augimą“,  sako Martin Gauss, „airBaltic“ generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas.

    „airBaltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino, Tamperės ir, sezoniškai, Gran Kanarijos, skraidina daugiau nei 130 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Afrikoje ir Kaukazo regione. Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį ir bilietus galima rasti bendrovės tinklalapyje  www.airbaltic.com

    Apie „airBaltic“:

    „airBaltic“ („Air Baltic Corporation AS“) yra pirmaujanti oro transporto bendrovė Baltijos šalyse ir viena sparčiausiai augančių oro vežėjų Europoje. Būdama mišri oro transporto bendrovė, ji naudojasi tiek tradicinio tinklo, tiek pigių skrydžių bendrovių privalumais. Iš Rygos, Talino, Vilniaus, Tamperės ir, sezoniškai, Gran Kanarijos, „airBaltic“ skraidina daugiau nei 130 krypčių, jungiančių Baltijos šalis su daugiau nei 80 vietų Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Afrikoje ir Kaukazo regione. 1995 m. įkurta bendrovė „airBaltic“ šiandien turi vieną jauniausių Europoje orlaivių parkų, kurį sudaro 48 „Airbus A220-300“ orlaiviai, ir joje dirba daugiau kaip 2 600 specialistų. Didžiąją dalį bendrovės akcijų valdo Latvijos valstybė, kuriai priklauso 97,97 proc. akcijų, o likusieji 2,03 proc. priklauso privatiems akcininkams.

    Bendrovės „airBaltic“ įsipareigojimas siekti aukščiausios kokybės yra įvertintas daugybe prestižinių apdovanojimų, įskaitant „Skytrax“ trejus metus iš eilės suteiktą geriausios oro transporto bendrovės savo regione titulą. 2022 m. Tarptautinė oro transporto asociacija (IATA) pripažino „airBaltic“ įvairovės ir įtraukties komandos apdovanojimu, o 2023 m. bendrovė gavo „APEX Passenger Choice“ apdovanojimą už geriausią keleivių salono aptarnavimą Europoje. 2024 m. oro linijų bendrovei įteiktas „PROS AI Innovator“ apdovanojimas už dirbtinio intelekto panaudojimą siekiant transformacinių rezultatų ir optimizuojant veiklą.

    Ši medžiaga nėra siūlymas parduoti vertybinius popierius Jungtinėse Amerikos Valstijose. Vertybiniai popieriai, su kuriais susijusi ši medžiaga, nebuvo įregistruoti pagal 1933 m. JAV vertybinių popierių įstatymą su pakeitimais (toliau - Vertybinių popierių įstatymas) ir negali būti siūlomi ar parduodami Jungtinėse Amerikos Valstijose be registracijos arba išimties dėl registracijos, arba sudarant sandorį, kuriam netaikomi registracijos reikalavimai pagal Vertybinių popierių įstatymą. Vertybiniai popieriai Jungtinėse Valstijose nebus viešai siūlomi. 

    Kontaktinis asmuo
    airBaltic Korporatyvinės komunikacijos skyrius
    A/S Air Baltic Corporation
    [email protected]

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    salvesta:  Send to the Editor