Registreeru
Sequence ID: 10
unustasid parooli?
 
 
 

uudised

    SC - Visi pranešimai spaudai

    2024 Rgs 19

    „Gurtam“ stiprina lyderystę telematikos srityje: pasiekė 4 mln. prisijungimų „Wialon“ ir 1 mln. „flespi“

    2024 Rgs 19 14:05 |Category:  SC - Visi pranešimai spaudai

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    „Gurtam“ stiprina lyderystę telematikos srityje: pasiekė 4 mln. prisijungimų „Wialon“ ir 1 mln. „flespi“

    „Gurtam“ pasiekė naujas aukštumas: 4 milijonai prisijungimų „Wialon“ ir 1 milijonas „flespi“.

    Vilniuje įsikūrusi pirmaujanti telematikos ir daiktų interneto sprendimų kūrėja „Gurtam“ sėkmingai auga ir demonstruoja reikšmingus savo produktų – „Wialon“ ir „flespi“ – pasiekimus. Šį ketvirtį bendrovė įveikė du svarbius etapus: 4 mln. prijungtų transporto priemonių naudojant „Wialon“ ir milijoną įrenginių naudojant „flespi“. Abu produktai tapo nepakeičiamais sprendimais įmonėms 160 pasaulio šalių ir padeda integruoti telematiką ir daiktų internetą į verslo procesus.

    „Wialon“ yra „Gurtam“ pagrindinė automobilių parko valdymo ir daiktų interneto platforma, palaikanti daugiau nei 3500 įrenginių tipų. Ši platforma padeda klientams visame pasaulyje valdyti transportą, gerinti logistiką ir priimti veiksmingus, duomenimis pagrįstus sprendimus. Neseniai pasiektas 4 mln. prijungtų įrenginių skaičius pabrėžia didėjančią „Wialon“ funkcionalumo paklausą ir aukštą „Gurtam“ produktų kokybę, jų lankstumą ir atitikimą rinkos poreikiams, taip pat debesija pagrįstų sprendimų stabilumą.

    „flespi“ – tai „Gurtam“ sukurta debesijos pagrindu veikianti informacinė platforma, skirta telematikos prietaisų, pavyzdžiui, GPS sekimo įrenginių ir daiktų interneto jutiklių, duomenų integravimui supaprastinti. Palaikydama daugiau kaip 1200 įrenginių tipų, platforma leidžia įmonėms efektyviai integruoti telematiką į savo verslo sistemas. Vieno milijono prisijungimai prie „flespi“ platformos tik dar kartą patvirtina, kad tai yra inovatyvus sprendimas, skirtas lankstiems ir sudėtingiems projektams.

    „Gurtam“ naudojamų prijungtų prietaisų skaičiaus augimas nėra vien tik pasiekimas ar įvertinimas itin konkurencingoje pasaulinėje telematikos rinkoje. Partneriai tikslingai renkasi mūsų sprendimus. Norime, kad taip būtų ir toliau. Mūsų produktai, „flespi“ ir „Wialon“, atitinka jų aukštus lūkesčius. Už šių laimėjimų stovi „Gurtam“ specialistų komanda ir jos aistra technologijoms, todėl labai didžiuojuosi ir komanda ir jos pasiekimais,“— pažymi „Gurtam“ įkūrėjas ir CEO Aliaksei Shchurko.

    „Gurtam“ būstinė įsikūrusi Vilniuje, o tai sustiprina Lietuvos, kaip svarbaus tarptautinio telematikos centro, pozicijas. Be JAV ir Nyderlandų, šalyje taip pat veikia bendrovės duomenų centrai, kurie užtikrina patikimą klientų duomenų saugojimą ir valdymą. Nuo 2022 m. bendrovė rengia konferenciją „Telematics Vilnius“, į kurią susirenka šimtai Lietuvos telematikos pramonės partnerių ir ekspertų, taip prisidėdama prie šalies, kaip inovacijų centro, įvaizdžio kūrimo.

    Šie laimėjimai patvirtina ne tik „Gurtam“ lyderystę telematikos ir daiktų interneto srityje, bet ir jos svarbų vaidmenį plėtojant transporto valdymo technologijas.

    Kontaktinis asmuo
    Marija Abdelhalim
    vadovė
    COMMA PR
    868416935
    [email protected]

    Tai yra pranešimas spaudai, už kurio turinį BNS neatsako.

    salvesta:  Send to the Editor