Registreeru
Sequence ID: 8
unustasid parooli?
 
 
 

uudised

    SC - Visi pranešimai spaudai

    2024 Lap 15

    Kai skanu – dar ir nebrangu: laukia super kainos kiaulienos mentei ir bulvėms

    2024 Lap 15 13:24 |Category:  SC - Visi pranešimai spaudai

    Tai yra pranešimas žiniasklaidai, už kurio turinį BNS neatsako.

    Kai skanu – dar ir nebrangu: laukia super kainos kiaulienos mentei ir bulvėms

    Orams vis labiau vėstant norisi daugiau laiko praleisti jaukiai namuose, save bei artimuosius palepinant gardžiais ir sočiais patiekalais. Prekybos tinklas „Lidl“ paruošė ypatingus „Superšeštadienio“ pasiūlymus, kad idėjų sočiam savaitgaliui nepritrūktų. Šįkart jie labiausiai pradžiugins mėsos ir bulvių mėgėjus.

    Tik šį šeštadienį, jau iš pat ryto visose „Lidl“ parduotuvėse laukia ypatingos nuolaidos. Kilogramas šviežios kiaulienos mentės be kaulų, pasinaudojus „Lidl Plus“ mobiliąja programėle, kainuos tik 2,79 Eur. Be programėlės nuolaidos ji kainuos 2,99 Eur. Bulvių mėgėjai taip pat turėtų suklusti. Jų kilogramą galėsite įsigyti vos už 0,25 Eur.

    Super kaina laukia ir „Floriol“ saulėgrąžų aliejaus: litras šio aliejaus savaitgalį kainuos 1,49 Eur. Taip pat tik šį šeštadienį „Lidl“ pirkėjai galės pasinaudoti net 50 proc. nuolaida visoms „Lupilu Premium“ sauskelnėms.

    Darganotam savaitgaliui – gardūs bulvių ir mėsos patiekalai

    Rudens savaitgaliui „Lidl“ ekspertai siūlo pasigaminti gardžius ir sočius patiekalus, kurie pradžiugins visus mėsos ir bulvių mėgėjus. Šį savaitgalį pietums ar vakarienei artimuosius, draugus palepinkite kiaulienos mentės ir bulvių troškiniu su neatsiejamomis rudens gėrybėmis – grybais bei bulvių apkepu su daržovėmis ir mėsa.

    Kiaulienos mentės ir bulvių troškiniui su grybais reikės:

    500 g šviežios kiaulienos mentės be kaulų

    500 g šviežių lietuviškų bulvių

    200 g pievagrybių arba kitų grybų

    1 svogūno

    2 morkų

    2 šaukštų miltų

    1–2 lauro lapelių

    Druskos, pipirų pagal skonį

    1 šaukštelio džiovintų čiobrelių

    2 šaukštų aliejaus arba sviesto

    500 ml sultinio (vištienos arba daržovių)

    Kiaulienos mentę supjaustykite gabalėliais, pagardinkite druska ir pipirais.

    Keptuvėje įkaitinkite aliejų arba sviestą ir apkepkite mėsą, kol gražiai apskrus. Po to išimkite ją ir padėkite į šoną.

    Į tą pačią keptuvę sudėkite smulkintą svogūną ir kepkite, kol suminkštės. Tada įdėkite pjaustytas morkas, grybus ir kepkite dar kelias minutes.

    Įberkite miltų, išmaišykite ir trumpai viską apkepkite.

    Sudėkite bulves, supjaustytas kubeliais, mėsą ir užpilkite sultiniu. Sudėkite lauro lapus ir čiobrelius.

    Troškinkite ant silpnos ugnies apie 1–1,5 valandos, kol mėsa ir bulvės suminkštės.

    Bulvių apkepui su daržovėmis ir mėsa reikės:

    1 kg bulvių

    400 g maltos mėsos (arba sojų mėsos)

    1 morkos

    1 svogūno

    100 g tarkuoto sūrio

    200 ml grietinės arba grietinėlės

    Druskos, pipirų ir mėgstamų prieskonių pagal skonį

    Bulves nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

    Svogūną ir morką susmulkinkite, šiek tiek pakepinkite su malta mėsa.

    Kepimo inde sluoksniuokite bulves, mėsą su daržovėmis ir vėl bulves.

    Užpilkite grietine ar grietinėle, pabarstykite sūriu.

    Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40–50 min., kol bulvės suminkštės, o sūris gražiai apskrus. Skanaus!

    „Superšeštadienio“ ir kitų produktų rasite visose 77 „Lidl“ parduotuvėse 29 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.

     

    Kontaktinis asmuo
    Lina Skersytė
    Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
    UAB „Lidl Lietuva“
    Tel. +370 680 53556
    [email protected]

    Bulvių apkepas.jpg (jpg, 21.49 KB)

    Tai yra pranešimas žiniasklaidai, už kurio turinį BNS neatsako.

    salvesta:  Send to the Editor